ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπλατ «Συγνώμη σε όλους « (video)

Aπογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα ο Ντέιβιντ Μπλατ.
Αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε… «Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για το καλό της παιχνίδι. Προφανώς το πρώτο δεκάλεπτο το πως παίξαμε εμείς και ο αντίπαλος, έκανε τη διαφορά. Αναγκαστήκαμε να τους κυνηγάμε σε όλο το παιχνίδι και έτσι βγήκαμε από το πλάνο. Να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει και δεν τους το ανταποδώσαμε παίζοντας έναν καλό αγώνα. Ήταν μία δύσκολη και κακή ήττα και αυτό μας κάνει να σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε κάποιες αλλαγές για να βρούμε και πάλι τον τρόπο που παίζαμε πριν μερικές εβδομάδες. Αύριο είναι μία άλλη ημέρα…». Για τη φλόγα που είχε η ομάδα και φαίνεται να την έχει χάσει, αφού ρώτησε αν αυτό είναι ερώτηση ή τοποθέτηση, στη συνέχεια απάντησε: «Δεν έχω κάποια ξεκάθαρη απάντηση να σας δώσω…»!

Για το αν τα γκαρντ της Μπαρτσελόνα έκαναν τη διαφορά, είπε: «Είναι αστείο γιατί στο τέλος της ημέρας η Μπαρτσελόνα σκόραρε 76 πόντους. Η Μπαρτσελόνα στις νίκες της σκοράρει 84 πόντους και στις ήττες της 74. Πάνγκος και Ερτέλ είχαν λίγους πόντους, οπότε δεν ξέρω αν μας πλήγωσαν αυτές οι δύο θέσεις. Επιθετικά δεν μπορείς να πεις ότι μας πλήγωσαν πέραν κάποιων συγκεκριμένων φάσεων. Αυτό που μας πλήγωσε ήταν η δική μας κακή επιθετική ημέρα. Ήταν επιθετικοί στην άμυνά τους και προσπαθούσαν να μας βγάλουν από τις θέσεις μας από την αρχή των κατοχών και μας δυσκόλεψαν πολύ. Δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δώσαμε ένα φτωχό παιχνίδι επιθετικά και δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό».

Για τα λίγα λεπτά του Λεντέι ανέφερε: «Πιστεύω πως δεν έκανε καλή αμυντική δουλειά όποτε μπήκε μέσα στον αγώνα, αλλά μου έδινε την αίσθηση ότι δεν μπορούσα να τον βάλω. Έχει κάνει καλά παιχνίδια και θα συνεχίσει να κάνει και άλλα, αλλά σήμερα έδειχνε ότι δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει».

https://www.facebook.com/redaroume/videos/388030941773419/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button