ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπλατ: «Στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλά»

Στη διαρκή αγωνιστική άνοδο που παρουσιάζουν οι παίκτες του το τελευταίο διάστημα, επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ

Ο Ολυμπιακός αρχίζει να θυμίζει έντονα την ομάδα του πρώτου τριμήνου και αυτό το απέδειξε περίτρανα με την επιβλητική του νίκη με 95-74 απέναντι στον Κολοσσό.

Γεγονός το οποίο αφήνει απόλυτα ευχαριστημένο τον Ντέιβιντ Μπλατ.
Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε κυρίως στη διάθεση και τον επαγγελματισμό, που επιδεικνύουν οι αθλητές του.

«Νομίζω πως στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλά, οι παίκτες ήταν πολύ επαγγελματίες και αφοσιωμένοι και αυτό είναι πολύ καλό και το βλέπω. Εκτιμώ την προσέγγισή τους στο παιχνίδι και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Είναι πάντα καλό όταν έχουν όλοι την ευκαιρία να παίξουν και να προσφέρουν. Αυτή είναι η καθημερινότητά μας, αυτό κάνουμε κάθε μέρα».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς αν το βλέπει αυτό και στις προπονήσεις, γιατί θεωρητικά το κίνητρο μπορεί να μην είναι μεγάλο, απάντησε: «Σίγουρα ναι… Είναι κάτι που γίνεται καθημερινά στην προπόνηση και αντανακλά τη διάθεση της ομάδας και στον τρόπο που παίζουμε στα παιχνίδια. Μου θυμίζει τις καλές μέρες στην αρχή της σεζόν όταν ο Σπανούλης και ο Στρέλνιεκς ήταν καλά και μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου παίζαμε και δουλεύαμε καλά κάθε μέρα».

Λίγο νωρίτερα στην κάμερα της CosmoteSport ανέφερε…

«Ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε παίξει καλά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Χάσαμε μερικούς παίκτες, αλλά πήραμε τον Τσέρι που είναι εξαιρετικός. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στον αγώνα».

Για το αν η κατάσταση τον τελευταίο καιρό είναι δύσκολη: «Αν το αφήσεις, ναι, θα είναι δύσκολη. Αν είσαι επαγγελματίας τότε δεν θα είναι δύσκολη. Αυτός είναι ο λόγος που παίζεις ούτως ή άλλως».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button