ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπλατ: «Θα δώσουμε ότι έχουμε!»

Το σύνθημα για νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ

Ο κόουτς των ερυθρόλευκων εξήγησε αρχικά: «Πιστεύω ότι αύριο έχουμε ένα παιχνίδι κόντρα σε μια κορυφαία ομάδα. Σίγουρα έχουν την ικανότητα και στις δύο μεριές του παρκέ. Έχουν ποιότητα και εμπειρία, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ότι έχουμε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι».

Σε ό,τι αφορά τη σύγκριση με το πρώτο ματς στη Βαρκελώνη, τόνισε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είχαμε παίξει πριν από μερικούς μήνες, τότε είχαμε παίξει πολύ καλά. Αυτό δεν εγγυάται τίποτα για αύριο. Θα πρέπει να βγούμε με ένταση και θα το κάνουμε και θα δώσουμε ότι έχουμε».

Αναφορικά με την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου, υπογράμμισε: «Βλέπουμε μέρα με την μέρα για τον Κώστα Παπανικολάου. Δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Θα δούμε σήμερα πως θα πάει, αν είναι έτοιμος θα παίξει αλλιώς ο επόμενος παίκτης που θα τον καλύψει».

Ο κόσμος έχει βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό φέτος. Με τον Αμερικανό προπονητή να εξηγεί: «Πάντα είμαι χαρούμενος όταν βλέπω τον κόσμο, μας δίνουν κίνητρο, μας ανεβάζουν και μας βοηθούν. Μπορώ να θυμηθώ παραπάνω από ένα παιχνίδι που εκείνοι είναι υπεύθυνοι ότι πήραμε την νίκη, αυτό το εκτιμώ και αυτό θέλω να δω και αύριο».

Όσον αφορά στη «μάχη» των ριμπάουντ που αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο, σχολίασε: «Είναι σημαντικός παράγοντας τα ριμπάουντ, η Μπαρτσελόνα έχει κορμιά με όγκο, έχει αθλητικότητα που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας στα ριμπάουντ γιατί θα δώσουν ευκαιρία να κάνουμε το παιχνίδι μας».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button