ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπλέκουν Ολυμπιακό και Φερέιρα οι Πορτογάλοι

Είναι πλέον δεδομένο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φακούντο Φερέιρα και ήδη αρχισε να απασχολεί έντονα και τον πορτογαλικό Τύπο.

Όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του Αργεντινού φορ της Μπενφίκα, ο ίδιος επιθυμεί να αλλάξει παραστάσεις και να πάει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται, μιας και στους «Αετούς» έχει φέτος μόλις 7 συμμετοχές και 1 γκολ.

Λέγεται, επίσης, πως ο 27χρονος άσος δεν θέλει να παίξει στη Βραζιλία (ακούγεται πως ενδιαφέρεται η Σάντος) ή στην Κίνα και προτιμά να πάρει μεταγραφή σε ένα καλό ευρωπαϊκό κλαμπ σε αυτή την φάση της καριέρας του.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια κίνηση για τον συγκεκριμένο παίκτη ή οποιονδήποτε επιθετικό, αλλά είναι δεδομένο πως “ψάχνονται” για το όνομα που θα είναι από το πάνω ράφι γιανα λυσει το πρόβλημα δυστοκίας.

Πάντως, δεν είναι απλά τα πράγματα, καθώς ο Φερέιρα έχει συμβόλαιο 2,2 εκατ. ευρώ ετησίως και η όποια συζήτηση θα γίνει στη βάση του δανεισμού.

Όμως και σε αυτή την περίπτωση, οι Πορτογάλοι λένε πως οι «Αετοί» θα πρέπει να καλύψουν ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button