ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλέκει σε περιπέτειες η Εθνική

Ήττα εκτός προγράμματος από την Σλοβενία με 56-59 γνώρισε η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών και έθεσε σε αμφιβολία την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

 

Σε οδυνηρή ήττα με 56-59 από την Σλοβενία υποχρεώθηκε η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών, στην δεύτερη ημέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πέταξε στα … σκουπίδια την τεράστια σε αξία νίκη της πρεμιέρας επί της Σερβίας κι έμπλεξε πλέον σε περιπέτειες.

Η Εθνική ομάδα με καλή άμυνα στα 21 πρώτα λεπτά βρέθηκε να προηγείται με 36-25 και να δείχνει αποφασισμένη για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, όμως στην συνέχεια … ξέμεινε από ιδέες κι ενέργεια, με άμεση συνέπεια να χάσει το καθαρό της μυαλό. Οι λάθος επιλογές στο τέταρτο δεκάλεπτο και η παροιμιώδη αστοχία από τη γραμμή του τριπόντου επέτρεψαν στις Σλοβένες να αναθαρρήσουν και να κάνουν την ανατροπή. Κορυφαία της Εθνικής ήταν η Στέλλα Καλτσίδου.

Η διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού πέτυχε 23 πόντους, ενώ «κατέβασε» 7 ριμπάουντ. Ακολούθησε σε απόδοση η Εβίνα Μάλτση με 10 πόντους και 6 ασίστ.

Κορυφαία των νικητών η Λίσετς με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ. Όμπλακ και Έρκιτς είχαν από 11 πόντους, με την πρώτη να παίρνει και 9 ριμπάουντ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button