ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπλάτ: «Να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή»

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι για την Βιτόρια καθώς την Τετάρτη το βράδυ αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague.

Με τον Ντέιβιντ Μπλατ να αναφέρεται στις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του, στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού αλλά και στο μέλλον.

«Η Μπασκόνια έχει έναν κορμό από πέρσι και ενισχύθηκε με στόχο να προσπαθήσει να φτάσει στο Final 4. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Οι δύο ομάδες θέλουν να παίξουν ένα παρόμοιο στυλ μπάσκετ».

και συνέχισε, εξηγώντας: «Σίγουρα στη Βιτόρια θα δούμε μια ομάδα που θα παίξει σε υψηλό ρυθμό και θα πάρει πολλά σουτ. Έχουν καλούς σουτέρ, αλλά και παίκτες με μέγεθος και αθλητικότητα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

ενώ κατέληξε επισημαίνοντας: «Σε κάθε αγώνα η νοοτροπία και ο χαρακτήρας μιας ομάδας είναι σημαντικά στοιχεία, ανεξάρτητα από το στυλ σου. Εξαρτάται πόσο είσαι πνευματικά έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις αρετές του αντιπάλου και να εκμεταλλευτείς εσύ τα δικά σου ατού».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button