ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπαίνει στο πνεύμα ο Ιντέγε!

Untitled-2

Ο Νιγηριανός φορ του Ολυμπιακού μπορεί να μην έλαβε μέρο σε κανένα από τα δύο φιλικά κόντρα σε Χορν και Βάκερ Ινσμπρουκ, ωστόσο  μπαίνει στο …πετσί των προπονήσεων του Βίκτορ Σάντσεθ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ο Μπράουν Ιντέγε ανήκει στην κατηγορία των πιακτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχασαν απόλυτα δικαιολογημένα το μισό μέρος του πρώτου βασικού σταδίου της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας στο μαγευτικό Λάνγκενφελντ.

Ο διεθνής Νιγηριανός φορ έφτασε στην Αυστρία την Δευτέρα (27/6)  και οι υπόλοιποι διεθνείς που είχαν περισσότερες ημέρες άδειας από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού.

Μάλιστα,  27χρονος άσος μπορεί να μην αγωνίστηκε σε κλανένα από τα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας επί αυστριακού εδάφους απέναντι σε Χορν (4-1) και Βάκερ Ινσμπρουκ (1-1) αντίστοιχα, ωστόσο, έχει ήδη διαπιστώσει από κοντά το πνεύμα και την φιλοσοφία του νέου προπονητή του Θρύλου Βίκτορ Σάντσεθ και φροντίζει να τα δίνει όλα στις προπονήσεις!

Με αφορμή το γεγονός ότι το πρωϊ της Παρασκευής οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τον κύκλο των εξοντωτικών τους προπονήσεων στο μαγευτικό Λάνγκενφελντ  ανέβαε μήνυμα στα social media βάζοντας μία φωτογραφία με τον Πουλίδο από την προπόνηση και έγραψε: «Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button