ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μπήκε» στο διπλό ο Γιανγκ!

150036

Ο 24χρονος θηριώδης Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού συμμετείχε στο προπονητικό διπλ;o της Τρίτης, με τον άσο των πρωταθλητών Ελλάδας να εκφράζει τον ενθουσιασμό του στα social media.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Όλο και πιο έντονα μετέχει ο Πάτρικ Γιανγκ στο πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού! Ο θηριώδης Αμερικανός σέντερ έχει αφήσει πίσω του την περυσινή σούπερ ατυχία του με τον σοβαρό του τραυματισμό στους χιαστούς και αδημονεί για την έναρξη των επίσημων φετινών υποχρεώσεων των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μάλιστα, κάθε ημέρα που περνάει δείχνει να μπαίνει όλο και πιο έντονα στο πρόγραμμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και των στενών του συνεργατών.

Η σημερινή ημέρα επεφύλασσε μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξh στον Γιανγκ, αφού ο Αμερικανός άσος μετείχει κανονικά στο διπλό για πρώτη φορά χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση.

Γεγονό το οποίο του εκτόξευσε στα ύψη την ψυχολογία, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του στα social media:

«Έπαιξα πέντε εναντίον πέντε για πρώτη φορά μετά από εννιά μήνες. Ακόμη δεν είμαι στο επίπεδο που θέλω, αλλά αυτό που έγινε σήμερα συνιστά μεγάλη πρόοδο», έγραψε στο Twitter ο 24χρονος άσος που είναι 100% υγιής, αλλά εκτιμάται πως θα χρειαστεί λίγες εβδομάδες για να βρει τα πατήματά του μετά από τόσο μακρά απουσία από τα παρκέ.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button