ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μπήκε» στη ζωή του ο Θρύλος!

10447546_10152538869208955_4506496424830980407_n

Με αφορμή την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο 22χρονος διεθνής φόργουρντ ανέβασε μήνυμα στο προφίλ του στο facebook ότι ξεκίνησε να εργάζεται για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ο Πάρης Μαραγκός αποτελεί εδώ και ορισμένες ημέρες το νέο μεταγραφικόαπόκτημα του Ολυμπιακού!

Ο 22χρονος διεθνής φόργουορντ με θητεία τεσσάρων ετών στα κολλέγια των Ηνωμένων Πολιτειών (έμεινε εκεί για 4 χρόνια), έχοντας αγωνιστεί στο American University και στο George Washington, υπέγραψε τετραετές συμβόαλιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας με την γλυκια προσμονή να πανηγυρίσει τίτλους και διακρίσεις με τα «ερυθρόλευκα»!

Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες φόργουρντ μετράει …αντίστροφα τις ημέρες, όπου θα βρεθεί με τους νέους του συμπαίκτες για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας και όπως είναι φυσκικό αδημονεί να γίνει κι …ενεργά μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας!

Ενδεικτική της δίψας του να γνωρίσει μεγάλες στιγμές φορώντας την φανέλα της κορυφαίας ελληνικής ομάδας είναι η κίνησή του να γράψει στο προφίλ του στο facebook εδώ και μερικές ώρες ότι έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται για λογαριασμό του Ολυμπιακού!

Με τις ευχές μας να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους φορώντας τη φανέλα με την Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο!

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button