ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μου δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση!»

1495607

Στην αξία που έχει αποκτήσει για τον ίδιο το παρθενικό του γκολ με τη επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Στην ιδιάζουσα σημασία που έχει αποκτήσει σε προσωπικό επίπεδο το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της επαγγελματικής ομάδας του Ολυμπιακού κόντρα στη Βέστερλο εστίας εο Θανάσης Ανδρούτσος.,

Ο νεαρός επιθετικός, που προέρχεται από την πρωταθλήτρια ομάδα Νέων του Θρύλου μιλώντα στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova στάθηκε στην εξαιρειτκή δουλειά που γίνετια στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

«Για πρώτη φορά πετυχαίνω γκολ με την πρώτη ομάδα, μου δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση αλλά συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και δεν πρέπει να επαναπαυθώ για να πετύχω ότι καλύτερο μπορώ.

Τα τελευταία χρόνια γίνεται απίστευτη δουλειά στις Ακαδημίες. Είμαστε προετοιμασμένοι για να έρθουμε εδώ και να ανταπεξέλθουμε στο ρυθμό.

Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και είμαστε χαρούμενοι που βγαίνουν πράγματα που ζητά ο προπονητής. Γίνεται πολύ σκληρή προπόνηση και δεν αποκλείεται και η κούραση να έπαιξε το ρόλο της στο φινάλε του ματς με τη Βέστερλο. Θα είμαστε έτοιμοι, ο Ολυμπιακός αξίζει και πρέπει να είναι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button