Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

«Μου δίνει αυτοπεποίθηση»

1543461-1

Στην αξία του βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη της έκτης αγωνιστικής της Super League, το οποίο κέρδισε πανάξια, αναφέρθηκε ο Αντρέ Μάρτινς.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ήταν με διαφορά το κεντρικό πρόσωπο του θριαμβευτικού 3-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ.

Για τον Αντρέ Μάρτινς ο λόγος, ο οποίος σφράγισε την εκπληκτική του εμφάνιση μ’ ένα πανέμορφο και παλικαρίσιο γκολ, αντάξιο της κλάσης του, οδηγώντας τον Θρύλο σε μία πανάξια νίκη.

Ο 26χρονος διεθνής Πορτογάλος ψηφίστηκε πολυτιμότερος της έκτης αγωνιστικής της Super League και κατά την βράβευσή του, εστίασε στην σημασία, που έχει για τον ίδιο αυτή η σημαντική διάκριση

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του, αλλά και στον Πάουλο Μπέντο, οι οποίοι τον βοήθησαν να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πραγματικά είναι ένα κίνητρο για εμένα το βραβείο αυτό. Μου δίνει αυτοπεποίθηση. Με γεμίζει με αισιοδοξία. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Είναι ένα προσωπικό βραβείο. Αλλά πιο σημαντικά είναι τα βραβεία της ομάδας. Και θέλω η ομάδα να κερδίσει πολλά περισσότερα στο μέλλον».

-Προσαρμόστηκες άμεσα στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Πως το πέτυχες αυτό;

Όπως λένε, το ποδόσφαιρο είναι μία διεθνής γλώσσα. Το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Όπου και αν πας, είναι το ίδιο. Σίγουρα, οι πρώτες ημέρες είναι λίγο διαφορετικές. Χρειάζεται προσαρμογή στις καινούργιες ιδέες. Όμως, οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Και έτσι νιώθω πως είμαι 100% μέσα στην ομάδα».

-Θα ήθελες να αφιερώσεις το βραβείο;

«Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στον κόσμο που με ψήφισε για να πάρω το βραβείο αυτό, φυσικά στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές γιατί χωρίς αυτούς δε θα τα είχα καταφέρει. Πάνω από όλα, όμως, το αφιερώνω στην οικογένειά μου που με στηρίζει πάντα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button