ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μοιράζει ασίστ και στον … ύπνο του ο Φορτούνης!

Τις 15 ασίστ σε όλες τις ιοργανώσεις κι οκτώ τελικές πάσες στην εφετινή Super League έφτασε αισίως ο αρχηγός του Ολυμπιακού

Τις εκπληκτικές του εμφανίσεις συνεχίζει ακάθεκτος ο Κώστας Φορτούνης!

Ο αρχηγός Ολυμπιακού έχει αναλάβει με απόλυτη επιτυχία τον ρόλο του φυσικού ηγέτη έχοντας ενεργό συμμετοχή στα περισσότερα γκολ, που έχουν επιτευχθεί από τους «ερυθρόλευκους] αναλαμβάνοντα ςτην μ,παγκέτα του ηγέτη και του κορυφαίου δημιουργού.

Ο διενής μέσος ήταν «χάρμα ιδέσθαι» στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, αποτελώντας τον ενορχηστρωτή της ποδοσφαιρκκής ορχήστρας που παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αγρινίου.

Ο Τρικαλινός άσος μοίρασε δύο ασίστ, από μία σε Χασάν και Γκιλιέρμε, για το 2-0 και 3-0 των «ερυθρόλευκων», αντίστοιχα.

Με αυτές τις δύο ασίστ που μοίρασε ο Κώστας Φορτούνης πήτσε κορυφή στε αυτή τη στατική κατηγορία στη Super League. Συγκεκριμένα, έγινε ο κορυφαίος «δημιουργός», με οκτώ ασίστ, ξεπερνώντας τον εξίσου «ερυθρόλευκο» Ποντένσε, που έχει επτά.

Συνολικά, ο Φορτούνης έφτασε τις 15 ασίστ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας και 15 τέρματα. Έχει, δηλαδή, συμμετοχή σε 30 γκολ του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, σε Superleague, Κύπελλο και Europa League!

Με τον Φορτούνη να αποδεικνύει περίτρανα ότι αποτελεί μακράν τον ποιοτικότερο Έλληαν ποδοαφιστή και παράλληλα να κατορθώνει να κάνει ευτυχισμένοςυ τους συμπαίκτες του

Σχετικά Άρθρα

Back to top button