REDΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια συγγνώμη την χρωστάτε σαν ομοσπονδία.

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο κλειστό γήπεδο Βόλου, όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ των κορασίδων. Λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Φάρο Κερατσινίου κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για να γίνει η απονομή, γονείς των αθλητριών πιάστηκαν στα χέρια στην εξέδρα και για μερικά λεπτά έπεφτε «ξύλο» μπροστά στα εμβρόντητα μάτια των κοριτσιών.

Η απορία είναι η εξής: Αν ήταν μέσα στην διοργάνωση και η ομάδα του Ολυμπιακού, τι έκταση θα είχε πάρει σε δημοσιότητα, τι δημοσιογραφικά δικαστήρια θα είχαν στήσει οι γνωστοί συντάκτες που μόνο όταν υπάρχει κόκκινο χρώμα αρχίζουν τα κατηγορώ; Δυστυχώς  αυτά τα έχουμε συνηθίσει.

Τέλος, δεν είδαμε την ευαίσθητη ομοσπονδία να βγει να ζητήσει συγγνώμη στα κορίτσια για όλα αυτά που διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους . Την αυστηρότητα της την εξαντλεί προς οποιαδήποτε γηπεδούχο και διοργανωτή ενός αγώνα αλλά ποτέ προς τον εαυτό της.

Η λέξη είναι ξεκάθαρη: Συγγνώμη για την αποτυχία και για αυτά που κρύψαμε από την κάμερα (λέγοντας να ζουμάρει) αλλά δυστυχώς τα είδαν τα μάτια των κοριτσιών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button