Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μια πρεμιέρα είναι πάντα σημαντική!»

pegasus_large_t_1301_107106732_type13145

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας της Α1 κόντρα στον Κόροιβο αναφέρθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Αποφασισμένος να κατακτήσει τον τρίτο διαδοχικό του τίτλο ρίχνεται στην μάχη του νέου πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός!

Οι back2back πρωταθλητές Ελλάδας ξεκινούν την Κυριακή από την Αμαλιάδα το τακξίδι τους προς την κατάκτηης του τρίτου διαδοχικού τους τίτλου κι όπως έδειξαν σττον προημιτελικό Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης απέναντι στον Κολοσσό, είναι σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας!

Ο Γιώργος Πρίντεζης φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Αμαλιάδας και στις δηλώσεις του εστίασε στον βαθμό δυσκολίας που κρύβει η αναμέτρηση της Κυριακής με την ομάδα της Πελοποννήσου, αλλά και την ανάγκη, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να εμφανιστούν σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στην καινούρια Α1:

«Μια πρεμιέρα είναι πάντα σημαντική και έχει πάντα τις δικές της δυσκολίες. Σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού με τον Κόροιβο είναι μεγάλη, αλλά αν δεν είμαστε σοβαροί όπως κάναμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό για το Κύπελλο, τότε η ομάδα της Αμαλιάδας δεν θα μας χαριστεί. Άλλωστε άγχος δεν θα έχουν και για όλη την πόλη πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι γιορτή», τόνισε με κατηγορηματικό ύφος ο διεθνής φόργουορντ του Θρύλου, για να προσθέσει:

«Ενόψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα απ’ αυτό το παιχνίδι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button