ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια εικόνα χίλιες λέξεις…

Ο φίλαθλος κόσμος των ερυθρόλευκων επέδειξε αθλητικό πολιτισμό την ώρα του τραυματισμού του goalkeeper του τριφυλλιού στο παιχνίδι της Κυριακής. Αυτό είναι κάτι αδιαμφισβήτητο. Ο τραυματισμός του Διούδη δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν, ούτε καν τον ίδιο τον Προέδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο για να μάθει πως είναι η υγεία του.

Κάποιοι πάντως, ακολουθώντας την προσφιλή τακτική τους συνεχίζουν να επιχειρούν δυναμιτισμό του κλίματος ανάμεσα στους δυο «αιωνιους αντιπάλους» ακόμη και κατά την ιστορικότερη -ίσως- στιγμή fair play που σημειώθηκε σε derby, όπως καταγράφεται απ’ την συντριπτική πλειοψηφία ΜΜΕ και δημοσιογράφων που παρακολούθησαν εμβρόντητοι το παιχνίδι.

Απαύγασμα, η αντίδραση της «θύρας 7» που έδωσε το έναυσμα για το ξέφρενο χειροκρότημα και τις επευφημίες στον πορτιέρε του Παναθηναϊκού, κατά την μεταφορά εκτός αγωνιστικού χώρου. Την ίδια ώρα, οι ίδιοι κύκλοι, ήθελαν τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, να ζητά επισταμένως την άμεση είσοδο στο παιχνίδι του Κότσαρη.

Στον αντίποδα, όπως τουλάχιστον είδαν οι δεκάδες χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκης» και οι εκατοντάδες χιλιάδες που παρακολουθούσαν μέσω της τηλεόρασης NOVA τον αγώνα, ο Καραπαπάς, βρέθηκε στο πλευρό του προπονητή των «πρασίνων» για αρκετά λεπτά, μέχρι και την έξοδο του Διούδη από το γήπεδο.

Σε προηγούμενο άρθρο του redaroume.gr δημοσιεύσαμε την απάντηση Καραπαπά, μέσα απ’ τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, που σημειώνει πως ναι μεν αναφέρθηκε στην αλλαγή, όμως μετά την αποχώρηση Διούδη, τονίζοντας χαρακτηριστικά «το παιδί που χτύπησε (σσ Διούδης) είχε ήδη βγεί από το παιχνίδι». Εύλογη απορία.. Μήπως αυτοί οι «κύκλοι» οφείλουν να απευθυνθούν στον κ. Δώνη και να επιβεβαιώσουν από εκείνον εάν τότε ήταν η στιγμή που ισχυρίζονται ή έστω να τους μεταφέρει τη στιχομυθία που είχαν;

Σχετικά Άρθρα

Back to top button