ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια γροθιά με φόντο όγδοο σερί!


Πανέτοιμος και «ορκισμένος» για την ένατη διαδοχική του νίκη ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ξάνθη, που θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο προς την κατάκτηση του 45υ τίτλου και όγδοου συνεχόμενου (19:30 – NS1).

Ως την ιδανικότερη ευκαιρία να πιστοποιήσουν την ξεκάθαρη ανωτερότητά τους από όλους τους εγχώριους αντιπάλους τους προσεγγίζουν στον Ολυμπιακό την αποψινή αναμέτρηση εμ την Ξάνθη (19:30 – NS1)

Στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας δεν αποπροσανατολίζονται από τις «γκέλες» των συνδιεκδικητών τους (σ.σ. με τελευταίο παράδειγμα την ισοπαλία της ΑΕΚ στη Λάρισα) και το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να φτάνουν στις νίκες στα δικά τους παιχνίδια, φορτώνοντας παράλληλα με .. τόνους άγχος τους αντιπάλους τους

Ο λόγος που ο Ολυμπιακός επέστρεψε πριν φύγει το 2017 στην κορυφή, σε μία από τις πιο περίεργες και μεταβατικές του περιόδους τα τελευταία χρόνια, είναι επειδή ξέρει καλύτερα από τον καθένα να διαχειρίζεται το κυνήγι της κορυφής και της συνέπειά του στο ραντεβού μετην επιτυχία.

Με αυτή την φιλοσοφία θα αντιμετωπίζει και την Ξάνθη. Με τον Όσκαρ Γκαρθία να ζηταει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν συνεχώς όλο και καλύτερο αγωνιστικό εαυτό.

Η δίψα για την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου τίτλου είναι τεράστια, όπως φυσικά και τα ψυχικά αποθέματα των παικτών, που δείχνουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ να γράψουν ιστορία.

Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή που ανακοίνωσε ο Γκαρθία για το ματς με την Ξάνθη αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Σίλβα, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μάρκο Μάριν, ο ανέτοιμος Μεχντί Καρσελά, οι τραυματίες Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε. Όπως φυσικά και ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος είναι προ των πυλών του δανεισμού του στην Ελλάς Βερόνα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button