ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια ακόμη δικαίωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός

 

Πανηγυρική δικαίωση από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών για τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη κατά της αποφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

 

Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσαν οι κατηγορίες των λασπολόγων προς το πρόσωπο του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη!

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με απόφαση που ανακοίνωσε την Τετάρτη (1/2) δικαίωσε απόλυτα τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου των πρωταθλητών Ελλάδας Βαγγέλη Μαρινάκη, ακυρώνοντας την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία  είχε επιβάλει πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον. Βαγγέλη Μαρινάκη και απέρριψε τις αιτιάσεις της Επιτροπής, ότι δεν πληρούνταν οι όροι νομιμότητας και κανονικότητας της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε πλήρως τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου της, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Με την απόφασή του ακύρωσε την από 5/11/2015 απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία είχε επιβάλει πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και απέρριψε τις αιτιάσεις της Επιτροπής, ότι δεν πληρούνταν οι όροι νομιμότητας και κανονικότητας της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button