ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με … φόρα για «διπλό» τίτλου!

Πανέτοιμος να ζευγαρώσει τις νίκες του επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία ο Ολυμπιακός στον δρόμο προς την επιστροφή στον θρόνο του αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ (19:00, NS2).

 

Με την ψυχολογία στα ύψη, που απορρέει από την πέμπτη συνεχόμενη φετινή του νίκη επί του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις στον πρώτο τελικό του Ρέντη, ο Ολυμπιακός ορμάει στην Πυλαία για το 2-0 απέναντι στον «Δικέφαλο» του Βορρά, που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή του στον θρόνο του ελληνικού βόλεϊ (19:00, NS2).

Οι Πειραιώτες μετά την επικράτηση με 3-0 σετ, σε βάρος των Θεσσαλονικέων στο Ρέντη, θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες (διεκδικώντας παράλληλα την 6η  φετινή σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, κόντρα στον ΠΑΟΚ) για να βρεθούν ένα βήμα πριν την κατάκτηση του 28ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους!

Σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος την Παρασκευή, ο Θρύλος θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 3ο τελικό, την Δευτέρα (1/5) στις 19:00 στο Ρέντη. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (27/4) στη Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ανήμερα του αγώνα (28/4) με πρωινή προπόνηση στην έδρα του ΠΑΟΚ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button