Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με … φόρα από την Πόλη!

1577536

 

Με κεκτημένη ταχύτητα από τον εκτός έδρας θρίαμβό του επί της Νταρουσάφακα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στα Τρίκαλα την ομώνυμη ομάδα (17:00, NS3).

 

Με την ψυχολογία στα ύψη η οποία απορρέει από την τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη του επί της Νταρουσάφακα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στα Τρίκαλα την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Basket League (17:00, NS3).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούν την ένατη διαφοδική τους νίκη στη φετινή Α1, η οποία θα τους δώσει τη δυαντότητα να διατηρηθούν ολομόναχοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα θα τους οπλίσει με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, που τους περιμένει σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος σε ακόμη ένα φειτνό παιχνίδι πρωταθλήματος δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Δημήτρη Αγραβάνη, έχει ζητήσει από τους παίκτες του να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και προσήλωση σε καίριους τομείς, ώστε να αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες για νίκη.

Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ αναμένεται να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο ως προς την έκβαση της αναμέτρησης, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ως βασική επιδίωξη να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να πιστέψουν στην έκπληξη

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button