ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με το μαχαίρι στα δόντια μέχρι το τέλος!

Oσοι βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη, έλεγαν για ένα Ολυμπιακό που γουστάρουν να τον βλέπουν γιατί είχε αυτό το …άγριο βλέμμα. Αυτό που τρομάζει όποιον σκεφτεί να πιστέψει ότι ο “Εφηβος” θα είναι εύκολο θύμα και ότι το 8ο σερί θα χαθεί.Σήμερα, όπως και με την Μπαρτσελόνα , οι παίκτες του Λεμονή μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια. Πάθος-δύναμη -σθένος που τους το έδινε και ο αντίπαλος, ο οποίος με τους τρόπους που γνωρίζουμε όλοι πήγε  να κάνει κακό στον Θρύλο και όχι εντός γηπέδων.

Οι “Ερυθρόλευκοι”  είχαν ένα τεράστιο κίνητρο λοιπόν και έτσι ακριβώς εμφανίστηκαν.  Δίχως διάθεση για αστεία, σοβαροί και επιβλητικοί. Γιατί έτσι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι ο Ολυμπιακός.

Και αυτό ,πρώτα από όλους, πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες. Ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, κάθε ματς είναι και μία μάχη μέχρι την κατάκτηση της κορυφής. Λέμε για τους Ελληνες παίκτες, αλλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στους ..ξένους και στο πάθος που βγάζουν. ΠΧ, ο Σισέ .Είναι που είναι δύο μέτρα, στο γκολ που έβαλε πραγματικά ήταν επιβλητικός  έβγαλε και τη φανέλα με τη Θύρα 7 και πλέον έγινε ένας από εμάς.

Προσωπικά τέτοιους παίκτες θέλω. Να βγάζουν πάθος, να ματώνουν και πραγματικά θα ήθελα να είχα μπροστά μου τον Χάσι να τον ρωτήσω τι του έκανε ο Σισέ και τον άφησε εκτός λίστας,Τσάμπιονς Λιγκ,  όπως και τον Καρίμ.  Ο Ιρανός αν το βρεί λίγο με τα “τελειώματα” ,ακόμα και στα 28 του, θα κάνει πράγματα..Μπορεί ..Και μην ξεχνάμε ότι έχει και την πρόκληση του Μουντιάλ .

Ας αγριέψουν λοιπόν οι παίκτες ,ας δυναμώσουν τον εγωισμό τους και ας πάρουν το πιο γλυκό Πρωτάθλημάτων τελευταίων ετών. Για τον Θρύλο,τον κόσμο ,τον Πρόεδρο ,για τους ίδιους τους εαυτούς να γράψουν ιστορία.

Απλά..Ομορφα-Πειραιώτικα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button