ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με το «δεξί» ο Θρύλος!

15310702_886936121441988_195277290_n

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 8-4 την Μπρέσια στο κατάμεστο «Π. Καπαγέρωφ» κι έκανε ιδανική πρεμιέρα στο νέο Champions League.

 

Ιδανικό ήταν για τον Ολυμπιακό το φετινό του ξεκίνημα στη φάση των ομίλων του Champions League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αποδίδοντας εξαιρετικά και με όπλο την καταπληκτική τους άμυνα, «έπνιξαν» την πανίσχυρη Μπρέσια με 8-4 στο κατάμεστο «Π. Καπαγέρωφ» πραγματιοποιώντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην φάση των ομιλων τς κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με φόντο το Final-4  της Βουδαπέστης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με διάθεση να επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό του, ωστόσο το πρώτο οκτάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες να παρουσιάζπουν μία νευρικότητα.Γεγονός που τις βρήκε ισόπαλες 2-2, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει και στις δύο περιπτώσεις.,

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός έσφιξε την άμυνά του ,έχοντας σε καταπληκτική βραδιά τον τερματοφύλακά του Πάβιτς, που πραγματοποίησε σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων άρχισε να θέτει τις υγιείς βάσεις για την σπουδαία του επιτυχία. Ο Ντόσκας με σουτ από την περιφέρεια έφερε τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά μπροστά στο γκολ για το 3-2, ενώ ο Γιάνοβιτς με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 4-2, σκορ, που ήταν και το τελικό για το πρώτο ημίχρονο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι Ιταλοί επιχείρησαν να παίξουν τα ρέστα τους, ώστε να ξαναμπούν γερά στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, όμως ο Πάβιτς από ένα σημείο και μετά ήταν ανίκητος. Η Μπρέσια μείωσε σε 4-3, όμως ένα σουτ – φωτοβολίδα του Μυλωνάκη έδωσε ξανά την δυαντότητα στον Ολυμπιακό να πάρι προβάδισμα δύο τερμάτων (5-3) και να ελέγχει πλήρως την κατάσταση.

Η λήξη του τρίτου οκταλέπτου έφερε την Μπρέσια να μειώνει σε 5-4.

Στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός! Με τους Φουντούλη, Κολόμβο και Μουρίκη να βρίσκουν τον δρόμο προς τα ιταλικά δίχτυα και τον Πάβιτς να … κατεβάζει ρολά, ο Ολυμπιακός έφτασαι δικαιότατα και πανάξια στο θριαμβευτικό 8-4, που τον έθεσε επικεφαλής από την πρώτη κιόλας αγωνιστική στον όμιλό του.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-0, 1-2, 3-0.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button