Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με το «δεξί» οι Έφηβοι

1516872

Νικηφόρο ήταν για την Κ-17 του Θρύλου το ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν άνετα του Πλατανιά με 2-0 στα Χανιά.

 

Ιδανικό ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα της Super League  πραγματοποίησαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού.

Οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Μαυρογενίδη αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, επιβλήθηκαν στα Χανιά του Πλατανιά με 2-0 στο πλαίσιο της πρεμιέρας δείχνοντας με το ..καλησπέρα τις άγριες διαθέσεις τους αναφορικά με το κυνήγι του φετινού τίτλου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε τρεις ευκαιρίες με τον Τσιριγώτη και τον Βοϊλη ενώ στο δεύτερο πάλι ο Βοϊλης απείλησε δυο φορές τον τερματοφύλακα του Πλατανιά πριν σημειώσει το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Στο 75′ ο Κατσούκης εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή και ο Βοϊλης με κεφαλιά “γράφει” το 0-1. Δέκα λεπτά νωρίτερα στο 65′ ο Κατσούκης είχε δοκάρι ενώ είχε και ευκαιρία για γκολ με τον Μπέκο.  Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του στο 85′ με σουτ του Γαλούπη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Παπαγεωργίου.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Χνάρης, Μαρουλάκης, Αργυρουλάκης, Γιακουμάκης, Σηφακάκης, Κατσαρός, Αναστόπουλος, Κακαβελάκης, Κουτσουπιάς, Σταυρουλάκης,  Κομιτσόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Κακάμης (59′ Μαργαρίτης), Γαλούπης (87′ Ράμα), Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου, Ντουμάνης (59′ Μπέκος), Φέκκας (40′ Φιτόπουλος), Βοϊλης, Κατσούκης, Τσιριγώτης (77′ Γούσιας).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button