ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τον Νάτχο στο ντέρμπι ο Θρύλος (pic)

 

Ο Ισραηλινός μέσος ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και φώναξε «μάχιμος» για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό

 

Οριστικά με τον Μπίμπαρς Νάτχο στην αποστολή του θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική της Super League

Ο διεθνής Ισραηλινός μέσος ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε, αφού προπονήθηκε σε … φουλ ρυθμούς, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον επέλεξε για την 23άδα του μεγάλου ματς στο ΟΑΚΑ.

Στα αξιοσημείωτα επίσης περνάει και η παρουσία του Αχμέντ Χασάν. Ο διεθνής Αιγύπτιος φορ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και φώναξε ετοιμοπόλεμος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά την προσφιλή του τακτική πριν από πολύ σημαντικά ματς πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και θα αποφασίσει αύριο ποιους θα αφήσει στην εξέδρα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

https://platform.twitter.com/widgets.js

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button