ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τον κόσμο του για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Την νίκη που θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα για την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup  για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα ψάξει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στην Κράσνονταρ (14/3 – 19:30, OTE Sport 6).

Η πρώτη πράξη των ημιτελικών του Challenge Cup παίζεται την Τετάρτη (14/3 19:30, (ΟteSport 6 HD ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. υποδέχεται την Κράσνονταρ στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στους «4» της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκες»,θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Η δεύτερη αναμέτρηση που θα κρίνει και την πρόκριση στον τελικό θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (21/3) στις 18:30, στη Ρωσία.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

**Στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Εισιτήρια θα διατίθενται ανήμερα του αγώνα από το εκδοτήριο στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 17:30, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button