ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τον κόσμο για την πρόκριση (video)

Ένα παιχνίδι τελικός περιμένει τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Πέμπτης (14/2,17:00) στο «Μελίνα Μερκούρη». Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Νεφτοχίμικ, στη ρεβάνς της ήττας με 3-1 στο Μπουργκάς και άπαντες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Μια αναμέτρηση  στην οποία οι φίλοι  το Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να κατακλύσουν το κλειστό και να δώσουν στην ομάδα  την ώθηση που  χρειάζονται  για να φτάσουν στην ανατροπή που θα τους στείλει στην «4άδα» του ευρωπαϊκού κυπέλλου που συμμετέχουν.

Μάλιστα  για την καλύτερη και πιο γρήγορη μετακίνηση των οπαδών τα μέλη της Θύρας 7 αναμένεται να τοποθετήσουν πούλμαν.

Διαβάστε τι αναφέρει και η σχετική ενημέρωση από τη Θύρα 7: «Την Πέμπτη 14/2 στις 17:00, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών δίνει ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι για την είσοδο της στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για τον λόγο αυτό, και την καλύτερη εξυπηρέτηση των οπαδών μας, θα υπάρχουν πούλμαν που θα αναχωρήσουν από το Καραϊσκάκη στις 16:00 για το γήπεδο του Ρέντη, και αμέσως μετρά το τέλος του αγώνα θα επιστρέψουν Καραϊσκάκη για τον αγώνα της ομάδας μας με την Ντιναμό Κιέβου. Όσοι μετακινηθούν με τα εν λόγω πούλμαν, η είσοδος τους στο γήπεδο του Ρέντη θα είναι δωρεάν».

https://www.facebook.com/redaroume/videos/2280392698890614/

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button