ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τον αρχηγό στο ΟΑΚΑ!

Ο Βασίλης Σπανούλης νιώθει καλύτερα και θα αναχωρήσει με την αποστολή του Ολυμπιακού για το ΟΑΚΑ ενόψιε του αποψινού δεύτερο τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

 

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα που προκύπτουν τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, αναφορικά με την αποκατάσταση της υγείας του Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα, που δεν του επέτρεψε να λάβει μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης, αισθάνεται πολύ καλύτερα και θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του τεχνικού Γιάννη Σπανούλη για τις ανάγκες του αποψινού δεύτερου τελικού του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ακόμα, όμως, ο «Kill-Bill» είναι εμπύρετος και δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για το ενδεχόμενο να τον ρίξει στην μάχη

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, το πιθανότερο ενδεχόμενο θέλει τον Βασίλη Σπανούλη να μπαίνει στο πούλμαν με την «ερυθρόλευκη» αποστολή στο ΟΑΚΑ. Και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Καταλυτικό ρόλο ενδέχεται να διαδραματίσει το πώς θα αισθανθεί, τί δυνάμεις θα έχει κατά την διάρκεια της προθέρμανσης και ανάλογα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα σταθμίσει τα δεδομένα και θα πάρει την απόφασή του.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button