ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τη δέουσα σοβαρότητα και την ποιότητα του μπορεί!

Ολυμπιακός-Ντινάμο Κιέβου.. Να λοιπόν που μετά απο  43 χρόνια οι Ουκρανοί ξαναρχονται . Οχι με την αίγλη του παρελθόντος(Τούμπα 2-2 ,Κίεβο ήττα με 1-0 για το Πρωτυαθλητριών), όχι με την αυτού μεγαλειότητα Ολεγκ Μπλαχίν,που μετά απο χρόνια θα καθόταν  στον πάγκο του Θρύλου, αλλά με παίκτες -εργαλεία ,έτοιμα να γράψουν  την δική τους ιστορία..

Η Ντινάμο δεν είναι ούτε Αρσεναλ, ούτε Ιντερ,ούτε Βαλένθια,ούτε Μπενφίκα, αλλά είναι κάτι που πρέπει ο Ολυμπιακός να το σεβαστεί και να παίξει με τη δέουσα σοβαρότητα για να κάνει μία ακόμα ευρωπαική υπέρβαση. Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που του έρχεται αντίπαλος ομάδα από την πρώην Σοβιετική Ενωση  Φεβρουάρη Μήνα..

Ηταν η Ρούμπιν  Καζάν ,ήταν η Μέταλιστ ,δύο φορές και αμφότερες του έκανε ζημιά, ήταν η Ντνίπρο που τον απέκλεισε ,πριν τρία χρόνια.   Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός έχει το Know how  του πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους Ουκρανούς οι οποίοι  θα είναι χωρίς επίσημους αγώνες για δύο και πλέον μήνες,μιας και το Πρωτάθλημα  ξεκινάει εκ νεου 23 Φεβρουαρίου.

Η Ντινάμο έχει πολλούς επικίνδυνους παίκτες απο τη μεσία γραμμή και μπροστά. Ο Στεπανένκο, ο Τσε -τσε ,ο Βέρμπιτς, ο Τσιγκάνκοφ έχουν τεράστια ποιότητα  και με μία κίνηση τους μπορούν να αλλάξουν ένα ματς. Η άμυνα είναι ένα θέμα με πολύ αργές αντιδράσεις ,ενώ ο κίπερ Μπόικο που είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας.

Ο Ολυμπιακός ,εν κατακλείδι, δικαιούται να ονειρεύεται αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει την πρόκληση που του ανοίγεται σοβαρά και όπως πρέπει…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button