ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με την ίδια προσήλωση για το 2-0


Αποφασισμένος για την δεύτερη διαδοχική του νίκη ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Αναντολού Εφές στο «καυτό» ΣΕΦ (21:00, ΕΡΤ2).

 

Πανέτοιμος και με την ψυχολογία στα ύψη από την επιβλητική του νίκη στον πρώτο προημιτελικό με 87-72 ο Ολυμπιακός ρίχνεταις την μάχη του δεύτερου αγώνα της φάση των πλέι – οφ της Ευρωλίγκα απέναντι στην Αναντολού Εφές (21:00, ΕΡΤ-2).

Οι πρωταθλητές Ελλάδαες, θα έχουν για ακόμη ένα παιχνίδι στην πύρινη έδρα τους την συγκλονιστική συμπαράσταση των οπαδών τους, οι οποίοι «εξαφάνισαν» όλα τα εισιτήρια που είχνα κυκλοφορήσει και προετοιμάζονται να δώσουν ένα νέο πάρτι στις εξέδρες του ΣΕΦ και να αποτελέσουν τον καλύτερο … έξτρα παίκτη των «ερυθρόλευκων»

Με ακλόνητη την πίστη και το πάθος για πρόκριση να ξεχειλίζει, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τις νίκες του κόντρα στο συγκρότημα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς και αυτομάτως να ανοίξει διάπλατα τον δρόμο της πρόκρισης με … τερματικό σταθμό την αγαπημένη του Πόλη!

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να πετύχουν το δεύτερο  καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στο Final-4  της Κωνσταντινούπολης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να διατηρήσουν τον ίδιο βθαμό συγκέντρωσης και προσήλωσης στο πλάνο τους, όπως στο πρώτο ματς της σειράς και παράλληλα να βγάλουν ενέργεια και πάθος στο παρκέ. Η επιβολή του ρυθμού σε συνδυασμό με την ατσάλινη άμυνα, που θα επιστρατεύσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδεχεται να αποτελέσουν τα πιο σημαντικά «όπλα» στην προσπάθεια για το 2-0.

Στο καθυαρά αγωνιστικό μέρος μοναδικές ελλείψεις θα αποτελέσουν ο τραυματίας Ματ Λοτζέσκι και ο Γιάννης Αθηναίου, στον οποίο έχει δοθεί υποχρεωτική άδεια.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button