ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με συγκέντρωση κόντρα στο Ρέθυμνο

Αποφασισμένος να διευρύνει το νικηφόρο σερί των τελευταίων του αναμετρήσεων ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Ρέθυμνο την ομώνυμη ομάδα (16:00, ΕΡΤ-2).

Με την ψυχολογία στα ύψη που απορρέει από το νικηφόρο σερί των τελευταίων του αγώνων σε Ελλάδα κι Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ρέθυμνο για την 18η αγωνιστική της Basket League (16:00, ΕΡΤ-2)

Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που μεταμορφώνεται στην έδρα του και αυτό το γνωρίζουν για τα καλά οι Πειραιώτες. Από την άλλη πάντως, το απόλυτο των νικών έχει καταφέρει να διατηρήσει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια του απέναντι στην ομάδα του Νικου Βετούλα. Επίδοση, την οποία θα επιδιώξει να διευρύνει στην σημερινή αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος , ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Κώστα Παπανικολάου, έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν με την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα, ώστε να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και παράλληλα να κάνουν μία καλή προπόνηση, ενόψει του επερχόμενου καθοριστικού αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button