ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με συγκέντρωση και λιγοστό άγχος μπορεί να τα καταφέρει

Πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν το ερώτημα…Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει διπλό στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν; ” Μία ερώτηση που ευθύς εξαρχής θεωρείται και  είναι χαζή. Στον αθλητισμό τα πάντα γίνονται. Το θέμα είναι ,όμως,να έχεις τύχη και καθαρό μυαλό.

Παρατηρώντας τα παιχνίδια της Μπέτις μπορεί εύκολα να δει κανείς  ότι είναι απόλυτα και ξεκάθαρα ομάδα των εκτός έδρας παιχνιδιών.  Λες και ο κόσμος την πιέζει  και της βγάζει κόμπλεξ.  Με τον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Και για λόγους πρώτης θέσης στον όμιλο αλλά και για το πρεστίζ ,οι Σεβιγιάνοι πρέπει ,για τον κόσμο τους να κερδίσουν. Αυτοί έχουν το άγχος και αυτό πρέπει να δει  ο Μαρτίνς και οι παίκτες του.

Θα πει κανείς , ότι και ο Ολυμπιακός δίνει ματς “τελικό”. Σωστά και έτσι είναι ,όμως οι Πειραιώτες οφείλουν  να κοιτάξουν να μπλοκάρουν, να αγχώσουν την Μπέτις και να παίξουν “έξυπνα”.

Πως θα γίνει αυτό; Πρώτα από όλα με μία ενδεκάδα που θα έχει 11 καμικάζι. Που θα παίξουν σκυλίσια άμυνα, θα καλύπτουν χώρους, θα προσπαθούν να βρούν χώρους στο τρανζίσιον και δεν θα δώσουν κανένα δικαίωμα στην Μπέτις να πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού.

Γράφεται η πιθανότητα να παίξει ο Φορτούνης φορ.  Λάθος θα ναι κατά την ταπεινή μου άποψη. Ο Φορτούνης ,που θα έχει τεράστιο κίνητρο θα πρέπει να παίξει εκεί που ξέρει και αποδεδειγμένα μπορεί να προσφέρει.  Ο Ναουέλ κανονικά δεξιά στο φτερό και όχι ο “Φέτφα” που θα τον καταπιούν οι Ισπανοί.  Στην μεσαία γραμμή η λογική λέει Γκιγέρμε ,Καμαρά , αλλά οι δύο μέσοι και ειδικά ο Καμαρά θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους όχι 14 αλλά 104 και βέβαια να υπάρξουν αλληλοκαλύψεις.

Από αυτό το ματς, ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει πολλά αλλά θα πρέπει σε όλα τα επίπεδα να είναι ομάδα συγκεντρωμένη και όχι αγχωμένη..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button