ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με σοβαρότητα για το «διπλό»


Ο Ολυμπιακός θέλει να διευρύνει το νικηφόρο του σερί στην Basket League κόντρα στον Πανιώνιο λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες αναμετρήσεις του με την Ζαλγκίρις Κάουνας (18:30, ΕΡΤ-1).

Με ξεκάθαρο στόχο να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό σερί, που έχει δημιουργήσει στην Α1 θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανιώνιο για την 23η αγωνιστική (18:30, ΕΡΤ-1)

Οι «ερυθρόλευκοι«» στρέφουν την προσοχή της στην μάχη με την ομάδα της Νέας Σμύρνης
πριν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας με την Ζαλγκίρις Κάουνας και στοχεύει σε μία πειστική ακόμη εμφάνιση, ώστε να διατηρήσει τον ρυθμό του σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα μετά την ευρεία εκτός έδρας νίκη του επί του Λαυρίου με 68-84 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Ο Γιαννης Σφαιρόπουλος δεν θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες του Γιάνις Στρέλνιεκς. Με τον Λετονό γκαρντ, που «κληρονόμησε» ενοχλήσεις στην μέση του να υποβάλλεται σε … αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει τους κομβικούς προημιτελικούς με την Ζαλγκίρις Κάουνας

Στα προβλήματα για τον 51χρονο τεχνικό ηγέτη των «ερυθρόλευκων παραμένουν
οι Γιώργος Πρίντεζης και Κιμ Τιλί οι οποίοι επίσης δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον Πανιώνιο και προσδοκούν να είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια με τη Ζαλγκίρις.

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να μπει με το πόδι πατημένο στο γκάζι και να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα, ώστε να φτάσει στην ένατη συνεχόμενη νίκη του και να αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει των κομβικών πλέι – οφ κόντρα στο συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button