ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Με σοβαρότητα για τη νίκη για τον πρώτο στόχο της σεζόν»

H αρχηγός του Θρύλου, Εβίνα Σταμάτη από την δική της πλευρά ανέφερε στις δηλώσεις της στη συνέντευξη Τύπου του Final 4 ότι αποκλειστικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του τροπαίου στην Κρήτη.

«Καλησπέρα και από μένα. Αρχικά να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τους φορείς που μας έδωσαν τη δυνατότητα να βρισκόμαστε στα Χανιά. Για την ομάδα μας είναι η τέταρτη συμμετοχή σε Final 4, ήρθαμε για να εκπληρώσουμε έναν από τους στόχους της χρονιάς. Την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στον αυριανό ημιτελικό θεωρώ ότι εμείς όσο και ο Παναθηναϊκός θα παλέψουμε για την πρόκριση.

Από την πλευρά μας αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι με το ίδιο τρόπο, δηλαδή με σοβαρότητα και με την ίδια επιθυμία για τη νίκη οπότε αυτό θα κάνουμε και αύριο. Εύχομαι να γίνουν όμορφα παιχνίδια μέσα σε αθλητικά πλαίσια πάντα και να αντιμετωπιστεί αυτός ο θεσμός ως γιορτή γιατί προσωπικά θεωρώ ότι θα είναι κέρδος για όλους μας αν έστω και ένα παιδί από αυτά που θα έρθει να μας δει αύριο φεύγοντας πει στους γονείς του ότι θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την πρόκριση στη διοργάνωση και καλή επιτυχία σε όλους».

Για το μήνυμα που στέλνουν οι αθλήτριες στα κορίτσια των Χανίων για το μπάσκετ γυναικών ανέφερε: «Αυτό που θα έλεγα στα παιδιά είναι ότι ο αθλητισμός είναι γιορτή, ανεξάρτητα από κάθε διοργάνωση. Ο αθλητισμός είναι χαρά, είναι υγεία. Μόνο χαρά μπορεί να σου προσφέρει ο αθλητισμός και πραγματικά πιστεύω ότι αυτή η διοργάνωση μπορεί να γίνει η αφορμή για να ξεκινήσουν να ασχολούνται πολλά παιδιά με τον αθλητισμό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button