ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με Παναχαϊκή στο Ρέντη

Μετά τη σπουδαία πρόκριση στους «16» του CEV Challenge Cup, κόντρα στην Τουρ, οι υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζονται με την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους Πατρινούς την Παρασκευή (22/12) στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής με την οποία θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για το 2017. Η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή θα μεταδοθεί ζωντάνα μέσω livestreaming από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Ο Κώστας Στιβαχτής δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Προερχόμαστε από μια σημαντική πρόκριση κόντρα στην Τουρ. Ωστόσο ακολουθεί ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στην Παναχαϊκή, στο οποίο θα αγωνιστούμε με τη σοβαρότητα που έχουμε δείξει σε όλα τα προηγούμενα ματς. Στόχος μας φυσικά είναι η νίκη με καλή εμφάνιση για να κλείσουμε θετικά το 2017».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button