ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με πίστη για «διπλό» πρωτιάς!

Αποφασισμένος για όλα ο «λαβωμένος» Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάμπεργκ για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (21:00 – NS2).

Με ξεκάθαρο στόχο να διευρύνει το νικηφόρο του σερί, που θα τον διατηρήσει εκ του ασφαλούς στην πρώτη θέση της Ευρωλίγκα  ο  Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάμπεργκ για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (21:00 – NS2)

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δώσουν ένα τέλος στην δυσμενή παράδοση, που έχουν δημιουργήσει στις προηγούμενες αναμετρήσεις που έχουν δώσει στην Βαμβέργη στο πλαίσιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και διψούν για νίκη!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσε ότι ο Γιώργος Πρίντεζης έβγαλε κανονικά την προπόνηση της Τετάρτης θα ποντάρει και στις υπηρεσίες του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος μπορεί να συνεισφέρει αρκετά τόσο στο «3», όσο και στο «4».

Από την άλλη πλευρά εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ και Δημήτρη Αγραβάνης, που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Η τεχνική ηγεσία έχει ζητήσει από τους παίκτες να επιδείξουν την απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση και με «όπλο» την πολύ πιεστική τους άμυνα να αφοπλίσουν τα επιθετικά «ατού» της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι. Από εκεί κι έπειτα ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες στο παρκέ και να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο, όποτε ο περιστάσεις το επιτρέψουν, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες νίκης.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button