ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με νίκη συνέχισαν οι Νέοι

Σ’ αγώνα της 17ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη χθες στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης και διατηρήθηκε πρώτος και αήττητος!
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από 15 αγώνες στη διοργάνωση έχει 13 νίκες και 2 ισοπαλίες και είναι πρώτη έχοντας 9 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό που είναι στη δεύτερη θέση.
Ο Ολυμπιακός “αιφνιδιάστηκε” στο παιχνίδι και μετά από λάθος της άμυνς του βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1) μόλις στο 3ο με γκολ του Χατζηχασάνογλου Εγιούπ. Εν συνεχεία όμως ανέβασε…στροφές και κυριάρχησε απόλυτα έως το τέλος του ημιχρόνου πετυχαίνοντας 2 γκολ σε διάστημα 2 λεπτών!
Στο 28′ ο Κώστας Μεγαρίτης με κεφαλιά μετά από ασίστ του Γιάννη Βάρκα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 ενώ στο 30′ ο Μάριος Βρουσάι κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από Ψεμματά το οποίο εκτελεί ο ίδιος και “γράφει” το 1-2. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει και 3ο γκολ. Η Ξάνθη απείλησε στο 81′ με κεφαλιά του Χατζή αλλά ο Σκαφίδας έδιωξε σε κόρνερ.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας τόνισε: “Ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Στο πρώτο ημίχρονο αν και αιφνιδιαστήκαμε νωρίς ακολουθήσαμε το πλάνο και γυρίσαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο απέναντι σε μια πολύ αξιόμαχη ομάδα δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα θέλαμε. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και αυτό που μας ικανοποιεί είναι ότι παίζουν όλα τα παιδιά και ανταποκρίνονται. Επειδή όμως είμαστε στον Ολυμπιακό θα πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα και να είμαστε πιο καλοί από παιχνίδι σε παιχνίδι”. 
Οι συνθέσεις των ομάδων: 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Πανάγου, Κουγιός (70’Φουάσης), Λάμπρου, Τόλι, Πέιος (78′ Ξενιτίδης), Τασιουλής ( 81′ Τσιλίκης), Μεγαρίτης, Βάρκας, Κηπουρός, Βρουσάι.
ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Χασάνογλου Φεϊζή, Ψεμματάς, Μελιόπουλος, Βαφειάδης, Παπαδόπουλος, Τσέλα, Τσάπαρης (78′ Καλαϊτζίδης), Σαμπανίδης, Χατζηχασάνογλου (76′ Χαντζής), Ιωσηφίδης (55′ Καλογιάννης).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button