ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με νίκη αγκαλιάζει το πλεονέκτημα!

Πολύ αποφασιστικής σημασίας είναι για τον Ολυμπιακό το ματς της Παρασκευής κόντρα στην Γαλατασαράι, αφού εμ ενδεχόμενη νίκη βάζει βάσεις τετράδας.

 

Το πιο αποφασιστικό του βήμα μέχρι το …επόμενο για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τετράδα καλείται να πετύχει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής απέναντι στην Γαλατασαράι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική, ανήμερα των 92ων γενεθλίων του συλλόγου εξασφάλισαν μαθηματικά την πρόκρισή τους στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα(!)  καλούνται μπροστά στην πύρινη έδρα τους να πετύχουν ακόμη μία σημαντική νίκη, με την οποία θα πετύχουν ακόμη ένα πολύ σημαντικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου του πλεονεκτήματος.

Ο Ολυμπιακόε, που μέχρι στιγμής έχει να επιδείξει ρεκόρ 18-7 με ενδεχόμενη νίκη θα πανηγυρίσιε την 19η νίκη του στην πιο απαιτητική Ευρωλίγκα όλων των εποχών και θα απομένουν οι τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Αναντλλού Εφές, Ερυθρό Αστέρα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η εντός έδρας μάχψη με την Ρεάλ Μαδρίτης (28η αγωνιστική), ώστε να δεί π[όσες νίκες θα χρειάζεται ακόμη για την εκπλήρωση του στόχου του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έκανε λόγο για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Και η αίσθησή μας είναι ότι το εννοούσε απόλυτα ο κόουτς των «ερυθρόλευκων».

Ας μην ξεχνάμε ότι στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου, η Γαλατασαράι, είχε υποχρεώσει τον Ολυμπιακό σε οδυνηρή ήττα 89-87 και σίγουρα αυτό το στοιχείο από μόνο του θα πρέπει να … «τσιγκλίσει» τον αθλητικό εγωϊσμό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Γι’ αυτό τον λόγο, το ΣΕΦ θα πρέπει να «κοχλάζει» το βράδυ της Παρασκευής! Ο κόσμος του Θρύλου έχει αποδείξει πολλές φορές ότι στα κρίσιμα συμπαραστέκεται όσο κανείς άλλος στην ομάδα που λατρεύει παθολογικά και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και απέναντι στο συγκρότημα του Αταμάν…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button