ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με Καμπιάσο γίνεται……..Διπλό στη Ελβετία Θρύλε Ολεεε

14316821_1400354513312894_5800564563829467811_nΠρεμιέρα με το δεξί  για τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ που επικράτησε 0-1 των Γιούνγκ Μπόις  με τη γκολάρα του Εστέμπαν Καμπιάσο που σκόραρε το πρώτο του Ευρω

Ο Πάουλο  Μπέντο ξεκίνησε με τον Λεάλι κάτω από τα δοκάρια με  Φιγκέιρας- Ντε Λα Μπέγια,  δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, με Μποτία -Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας. Μιλιβόγεβιτς-Καμπιάσο στη μεσαία γραμμή και τον Μάριν μπροστά τους. Ο Σεμπά έπαιξε αριστερά, ο Ελγιουνούσι δεξιά ,με τον Ιντέγε σε ρόλο φορ.

Οι Πρωταθλητές έχασαν την πρώτη καλή φάση του αγώνα, μόλις στο πρώτο λεπτό, με τον  Μάριν που έκανε  την κίνηση  από δεξιά, αλλά το σουτ που έκανε  κόντραρε στα σώματα .

Οι  γηπεδούχοι απείλησαν  με τον Κούμπο που εκμεταλλεύτηκε  το λάθος του Μποτία  και  έκανε το σουτ που έδιωξε  με υπερένταση στο δεξί του παράθυρο ο Λεάλι.

Οσο πέρναγε η ώρα, οι Ελβετοί πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, με τον Ολυμπιακό να έχει πρόβλημα ανάπτυξης ,αλλά και τους Ελβετούς να μην απειλούν ιδιαίτερα.

Από το  35 και μετά ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το ματς και σιγά-σιγά ανέκτησε  τον έλεγχο του αγώνα  σκοραροντας . Στο 42, οΜάριν έδωσε στον Ιντέγε μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Καμπιάσο λίγο έξω από την μικρή περιοχή με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο,ο Ολυμπιακός απείλησε ένα λεπτό μετά την έναρξη της επανάληψης με τον Μάριν έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Σεμπά προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο Εμβογκό πρόλαβε να μπλοκάρει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Οι Ελβετοί ήλεγχαν τον ρυθμό ,αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί με τη μοναδική φάση να δημιουργείται στο 61 ,όταν ο Λεάλι είπε όχι  σε σούτ των Φράι και Κούμπο…Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Ολυμπιακός κράτησε πολύ εύκολα το 0-1 και πήρε μία τεράστια νίκη

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button