ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με “βαριά” καρδιά έδειξαν (λίγο) την απονομή!

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα με τις μεταδόσεις του Ολυμπιακού από την κρατική τηλεόραση, θα πρέπει μάλλον να πούμε… ευχαριστώ για αυτό που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Θρύλος κατέκτησε το νταμπλ πανηγυρικά, αλλά αυτό μάλλον δεν… συγκίνησε και ιδιαίτερα την ΕΡΤ. Απλά έπρεπε να κάνει το… “ψυχικό” για να μην ξεφτιλιστεί εντελώς στα μάτια των οπαδών του Ολυμπιακού που παρακολούθησαν την αναμέτρηση από το σπίτι!

Προς στιγμήν τρομάξαμε ότι θα το “τερμάτιζαν”, βλέποντας το παιχνίδι ολοκληρώνεται υπέρ του Ολυμπιακού και την μετάδοση να “κόβεται” κακήν κακώς με τη λήξη! Ρε ούτε δύο δευτερόλεπτα, ούτε έναν πανηγυρισμό, ούτε μία φωνή, ούτε μία “σφήνα” τον κόσμο που πανηγύριζε! Ναι καλά διαβάσατε! Η ΕΡΤ έκοψε την μετάδοση από του Ρέντη, εκεί όπου γίνεται η απονομή του πρωταθλήματος χάντμπολ στον Ολυμπιακό για να βάλει ειδήσεις!!! Και με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών (να απολογηθεί ο Ολυμπιακός!!!). Εδώ έδωσαν… ρεσιτάλ αντιολυμπιακής μετάδοσης στις δύο ώρες που προηγήθηκαν, δεν θα μας φαινόταν και περίεργο αν “έκοβαν” τελείως την απονομή!!!

Αλλά τελικά προσπάθησαν να το “σώσουν”. Στην πραγματικότητα έγιναν περισσότερο ρεζίλι αφού αφιέρωσαν στο δελτίο περίπου 3 με 4 λεπτά (πέντε όχι!!!!!!) από την διαδικασία της απονομής δείχνοντας ισάριθμους παίκτες και τον Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη επίσης, να σηκώνουν το τρόπαιο. Λίγο πριν τραβηχτεί η ιστορική φωτογραφία του πρώτου νταμπλ, η μετάδοση “ξανακόπηκε” αφού είχε… ξεπεραστεί και ο χρόνος του δελτίου! Και το “χρέος” της το έκανε η κρατική τηλεόραση. Πάντα με “βαριά” καρδιά δείχνοντας αυτά τα λίγα λεπτά από την ερυθρόλευκη απονομή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button