Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με Βέροια στον Ναό

1516544-300x184

Με αντίπαλο την ομάδα της Ημαθίας θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός την κούρσα του προς την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Από την … τρίτη αγωνιστική και συγκεκριμένα από την εντός έδρας αναμέτρησή του κόντρα στην Βέροια θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός τη φρενήρη πορεία του προς την κατάκτηση του έβδομου διαδοχικού πρωταθλήματος και 44ου συνολικά στην ιστορία του.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα από την Super League, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αρχίσουν από την τρίτη αγωνιστική την πορεία τους προς έναν ακόμη τίτλο.

Κι αυτό, λόγω της ματαίωσης της έναρξης του πρωταθλήματος

Οι «ερυθρόλευκοι» με τπον Πάουλο Μπέντο στην άκρη του πάγκου τους και με την συγκλονισιτκή στήριξη του πύρινου και συγκλονιστικού τους κόσμου, θα επιδιώξουν να θέσουν από νωρίς τις βάσεις για έναν ακόμη τίτλο!

Οσον αφορά στις αγωνιστικές που αναβλήθηκαν, η πρώτη κα η δεύτερη αγωνιστική θα γίνουν εμβόλιμες μέσα στη χρονιά. Να σημειώσουμε ότι βάσει προγράμματος, ο Ολυμπαικός στην πρεμιέρα επρόκειτο να υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ την δεύτερη αγωνιστική θα αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Ξάνθη

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button