ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟ

Με αρκετούς ερυθρόλευκους στην Ιταλία

Με αρκετούς ερυθρόλευκους στην αποστολή η Εθνική μας ομάδα ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Ιταλία προκειμένου να δώσει το παρών σε τουρνουά προετοιμασίας εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 16 διεθνείς μας πολίστες: Κώστας Φλέγκας, Μάνος Ζρδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Κώστας Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Κώστας Γκιουβέτσης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Μανώλης Πρέκας, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Κάκαρης.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης και ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος.

Ελλάδα και Ιταλία, στη συνέχεια, θα μεταβούν (20/6) από την Κατάνια στο Βερολίνο, για το 4ο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται (21-23 Ιουνίου) στο Πότσδαμ με τη συμμετοχή επίσης, της Γερμανίας και του Μαυροβουνίου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά (τοπικές ώρες):

21 Ιουνίου

16.15 Ιταλία – Μαυροβούνιο

18.00 Γερμανία – Ελλάδα

22 Ιουνίου

17.45 Μαυροβούνιο – Ελλάδα

19.30 Γερμανία – Ιταλία

23 Ιουνίου

11.15 Ιταλία – Ελλάδα

12.45 Γερμανία – Μαυροβούνιο

Η Εθνική μας ομάδα και μέχρι την αναχώρηση της στην Γκουανζού για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (14-28 Ιουλίου), θα μετάσχει και στο τουρνουά “BENU CUP” της Βουδαπέστης (30/6-2/7).

Πηγή: koe.org.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button