ΠΟΛΟ

Με απουσίες στην Κρήτη τα κορίτσια

Στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον ΝΟ Ρεθύμνου θα βρεθεί  το Σάββατο ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκες στο  πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την Α’ Φάση του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν  την ομάδα του Ρεθύμνου, στο  Εθνικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Όπως έγινε γνωστό η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:30, με τις πρωταθλήτριες  να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη την οποία θα αντιμετωπίσουν εκ νέου το μεθεπόμενο Σάββατο (24/11, 16:00) στο Παπαστράτειο για την 4η αγωνιστική.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει αυθημερόν για την Κρήτη και θα αναχωρήσει αεροπορικώς το πρωί του Σαββάτου για το ματς με το Ρέθυμνο. Εκτός αποστολής η Χρυσή Διαμαντοπούλου, η Ελευθερία Πλευρίτου και η Χριστίνα Τσουκαλά.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο αποτελούν οι: Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button