ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με αποδείξεις, παιχταράς και… Μιραλάς!

Ά, ρε Κέβιν τι σου ‘μελλε να πάθεις! Ήρθες στην χώρα που και τον… Μέσσι να φέρει κανείς θα τον βγάλουν άμπαλο, άχρηστο, συνταξιούχο και τα τοιαύτα! Μη μου πείτε ότι κανείς δεν πίστεψε ότι μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά δεν “φαντάστηκε” γραμμένα σχόλια ή άρθρα του τύπου “δεν σκόραρε”, “έχασε τρία γκολ”, “δεν είναι έτοιμος”, “του λείπουν παιχνίδια”, ή ότι “δεν είναι αυτός που ήταν”… Εμείς όμως ξέρουμε και είδαμε με τα μάτια μας αυτά που θέλαμε τόσο πολύ να δούμε και, ίσως ακόμη περισσότερα, από τον Βέλγο άσσο που επέστρεψε στο Καραϊσκάκη με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Είναι αλήθεια ότι ο Κέβιν μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Και για να προλάβουμε τις “κακές” γλώσσες, ναι. Μας εξέπληξε και ας μην σκόραρε! Αρχικά, αυτό που σίγουρα μας εντυπωσίασε όλους μας ήταν το γεγονός ότι έβγαλε σχεδόν ένα παιχνίδι δύο μέρες αφότου ήρθε στην Ελλάδα δίχως να εμφανίσει κανένα σημάδι κόπωσης. Η φυσική του κατάσταση είναι εξαιρετική και φάνηκε. Και σαφώς, πολλά μπράβο για την επιλογή αυτή αξίζουν και στον Όσκαρ Γκαρθία που τον “πέταξε” κατευθείαν στο χόρτο! Αυτό σημαίνει πως ήταν έτοιμος για να το κάνει και το έκανε. Σε ότι αφορά τις τρεις κλασσικές ευκαιρίες, τουλάχιστον για τις δύο που δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ υπάρχει εξήγηση. Ο πρώτος που θα παραδεχόταν πως του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, τα παιχνίδια όπως λέμε απλά, θα είναι ο ίδιος ο Μιραλάς. Κι αυτό γιατί εκεί στην Εβερτον ούτε ο Κούμαν ούτε κι ο Άλαρνταϊς αξιώνονταν να τον χρησιμοποιήσουν. Λες και είχαν καλύτερο! Δεν πειράζει όμως γιατί ο Κέβιν επέστρεψε σε εμάς.

Τα γκολ θα έρθουν και όπως φάνηκε αυτό θα γίνει (ταπεινή πρόβλεψη του γράφοντος) την ερχόμενη Δευτέρα! Για ελάχιστα εκατοστά δεν χρίστηκε σκόρερ σήμερα ο Βέλγος. ΟΚ το φάουλ μπορεί να πει κανείς ότι βλέπει και ο τερματοφύλακας και μπορεί να το βγάλει, όπως κι έγινε. Όμως οι άλλες δύο ευκαιρίες ήταν ακόμη ένα δείγμα της ποδοσφαιρικής του ευφυΐας και της εκρηκτικότητας που δεν έχει χάσει στο ελάχιστο. Σαν να μην πέρασε μία μέρα. Για πότε κινήθηκε προς την εστία όταν αντιλήφθηκε την κόντρα στην σέντρα του Σεμπά και θέλησε να εκμεταλλευτεί ότι ο Τζούρτζεβιτς δεν βρηκε την μπάλα όπως θα ‘θελε ήταν ένα από αυτά τα δείγματα στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και στο δεύτερο, όταν έφυγε τετ-α-τετ, το πλασε του ήταν όπως ακριβώς το θυμόμασταν. “Γλυκό”, φαλτσαριστό κι απλά ήταν άτυχος. Πολλά τέτοια που θα δοκιμάσει θα μπουν όταν αρχίσει να “φορτώνει”!

Δύο μόνο δείγματα που δείχνουν ότι έπραξε πολύ ορθά ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έδωσε απλά την εντολή “φέρτε τον”! Δείγματα που φανερώνουν τί παιχταρά έχει ξανά ο Ολυμπιακός στις τάξεις του.

Στον τίτλο είπαμε παιχταράς και… Μιραλάς. Τι σημαίνει το δεύτερο;

Είχαμε πολύ καιρό να ακούσουμε ένα τόσο μακρόσυρτο “οοοοο” από την εξέδρα σε μία εντυπωσιακή ενέργεια, ικανή να την ξεσηκώσει! Σωστά κατάβατε. Για αυτή τη μαεστρική ντρίπλα που έσκασε ο Κέβιν στο πρώτο ημίχρονο ήταν! Σήμα κατατεθέν! Παιχταράς και Μιραλάς!

Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε πως η προσθήκη του Κέβιν θα δώσει άλλο αέρα στην ομάδα, αφού από μόνη της και μόνο είναι ικανή να ανεβάσει επίπεδο τον οποιονδήποτε σύλλογο.

Όσο για τον κόσμο που δεν ήταν πάρα πολύς στο “Γ. Καραϊσκάκης” (κι αυτό σχολιάστηκε αν έχετε το Θεό σας!!!), κακά τα ψέματα, το 15.00 μεσημέρι εργάσιμης ημέρας ήταν “σκότωμα”. Αν το ματς γινόταν για παράδειγμα στις 19.30, καλή ώρα όπως τη Δευτέρα, θα δούμε τι κόσμος θα μαζευτεί!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button