ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μετράει» δυνάμεις με την Λόκερεν

Το τελευταίο του τεστ επί βελγικού εδάφους δίνει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Λόκερεν (18:00, NS2).

 

Τον κύκλο των δυνατών του φιλικών επί βελγικού του εδάφους κλείνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος κοντράρεται με την ισχυρή Λόκερεν (18:00, NS2)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, που προέρχονται από τις δύο σπουδαίες νίκες επί των Μαλίν και Αλκμάρ με 6-0 και 2-0 αντίστοιχα, που συνοδεύτηκαν από εξαιρετικές εςμφανίσεις, θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις πολύ ενθαρρυντικές τους εμφανίσεις.

Λίγε ςώρες προιν πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους δέκα ημέρες πριν το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό τους παιχνίδι (σ.σ. πιθανότατα με την Παρτιζάν Βελιγραδίου) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Παράλληλα, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Μπέσνικ Χάσι ενδέχεται να έχει τη δυνατότητα να προβεί σε ορισμένες νέες δοκιμές, ώστε να εξάγει ακόμη πιο χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των περισσότερων παικτών του.

Ο 45χρονος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Αλμπέρτο Μποτία (σ.σ. ο οποίος βρίσκσεται ήδη στην Αθήνα), Παναγιώτη Ρέτσο και Μοχάμεντ Μπεν, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα αποκτήματα Εμάνουελ Εμενίκε και Γιάγκος Βούκοβιτς.

Οι πρωταθλητές Ελλάδα ςέχουν δουλέψει αρκετά σκληρά όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας τους και πλέον είναι η ώρα να βγάλουν κι άλλα σπουδαία πράγματα στο γρασίδι.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button