ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφικά “όπλα” με ονοματεπώνυμο για την μάχη του τίτλου!

To τέλος του πρώτου γύρου βρήκε τον Ολυμπιακό, έστω και με κάποια καθυστέρηση λίγων μηνών στη φυσική του θέση και ο επόμενος στόχος όπως ανέφερε και ο Τάκης Λεμονής είναι να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να κατακτήσει το 8ο σερί.

Επισήμως το 2017 δεν έχει τελειώσει για τους πρωταθλητές Ελλάδος, αφού έχουν ακόμη έναν αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά στα Χανιά αυτή την Τετάρτη στις 17:15.

Ανεπίσημα, η περίοδος των μεταγραφικών εξελίξεων στο λιμάνι έχει ήδη ξεκινήσει! Και αυτό είδαμε πως έγινε με τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ αφού Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς θα αποτελέσουν παρελθόν κι επίσημα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί και τον σχεδιασμό προσθήκης, μίας ή περισσοτέρων στο ρόστερ ώστε να μπορέσει ο Ολυμπιακός να παραμείνει στην γνώριμη για αυτόν κορυφή.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφική ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας αφού ουσιαστικά ο Λεονάρντο Κούτρης παίζει ολομόναχος χωρίς να έχει κάποιον αντικαταστάτη, μιας και ο Φιγκέιρας απλώς παίζει κατ’ ανάγκη αριστερό μπακ. Φαβορί για τους πρωταθλητές φέρεται να είναι ο Εχσάν Χατζισάφι, ο αριστερός ακραίος του Πανιωνίου με εξαιρετική παρουσία στους κυανέρυθρους ως τώρα. Μάλιστα χθες ο ατζέντης του βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και φέρεται να είχε συνομιλία με ανθρώπους του συλλόγου. Πάντα στα υπόψιν παραμένει και ο Μπάμπης Λυκογιάννης που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Στουρμ Γκρατς και μπορεί να αναζητηθεί μία φόρμουλα για να αποκτηθεί από τώρα.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση τερματοφύλακα με τον Γιαννιώτη όπως είχαμε ξαναγράψει να είναι ο νούμερο 1 στόχος. Τα πάντα βέβαια εξαρτώνται από τον Ατρόμητο, αφού αν δεν πει το “ναι” για την επιστροφή του πορτιέρο, τότε οι πρωταθλητές θα αναζητήσουν μία λύση για ένα εξάμηνο.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει και το ενδεχόμενο επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Αν αυτό συμβεί τότε οι ερυθρόλευκοι δεν θα αναζητήσουν κάποιον άλλο στην θέση της επίθεσης, μιας και ο Κέβιν… αποδεδειγμένα μπορεί και σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button