ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μερική θλάση ο Πρίντεζης

205216

Γλίτωσε τα χειρότερα ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος θα απουσιάσει σίγουρα από τον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ενθαρρυντικά ήταν για τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Ολυμπιακό γενικότερα, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο διεθνής φόργουορντ.

Θυμίζουμε ότι ο Πρίντεζης αποχώρησε στο 34ο λεπτό του χθεσινού τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό παραπονούμενος για ενοχλήσεις στο παλιό του τραύμα στο πέλμα κι αμέσως σήμανε …συναγερμός στο ιατρικό επιτελίο των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα και με τα όσα ισχυρίζονται οι γιατροί, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί
μερική θλάση πελματιαίας απονεύρωσης. Υπάρχει οίδημα στο αριστερό του πόδι και αν όλα πάνε καλά, θα χρειαστεί 10 ημέρες θεραπείας.

Με άλλα λόγια, ο 31χρονος άσος των πρωταθλητών Ελλάδας απέφυγε τα χειρότερα και σε διάστημα 10 ημερών θα βρεθεί σε θέση να ακολουθήσει το δικό του πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, χάνει τους δύο τελικούς, σίγουρα τον τέταρτο στο ΟΑΚΑ και τον πέμπτο, αν χρειαστεί στο ΣΕΦ. Όμως επειδή μιλάμε για τον Γιώργο Πρίντεζη και την ιδιαιτερότητά του, εφόσον χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι, καλό θα είναι να αφήσουμε ένα μικρό παράθυρο συμμετοχής

Διότι έχει εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button