ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

“Μεγάλο το ευρωπαϊκό κίνητρο” (vid)

Στους λόγους για τους οποίους παρέμεινε στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε η Στέλλα Καλτσίδου με δηλώσεις της στο πλαίσιο της Media day.

Η άσσος των νταμπλούχων στάθηκε στο μέγεθος του συλλόγου αλλά και στη πρόκληση για διακρίσεις στο Eurocup.

Οι δηλώσεις της Στέλλας Καλτσίδου:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δεύτερη χρονιά στον Ολυμπιακό. Ποιες οι εμπειρίες σου από πέρσι και πως περιμένεις η ίδια την φετινή σεζόν;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σίγουρα είμαι ενθουσιασμένη που αρχίζει η καινούρια χρονιά. Νομίζω ότι πλέον έχουμε μάθει πολλά από πέρσι και έχουμε αποκομίσει τις εμπειρίες μας. Θέλω να πιστεύω ότι στην Ελλάδα οπωσδήποτε και τα κεκτημένα και στην Ευρώπη ο στόχος είναι να κάνουμε καλύτερη πορεία από πέρσι. Η ομάδα μπορεί, έχει και την εμπειρία και έχει και καλύτερο υλικό από πέρσι. Το προπονητικό τιμ είναι επίσης ακόμα πιο ενισχυμένο, οπότε ελπίζω ότι χρειάζεται να είμαστε όλες γερές και να πάμε να κάνουμε κάτι καλύτερο που θα αξίζει και στο όνομα του Ολυμπιακού.

Ε: Μετά το Ευρωμπάσκετ και την τέταρτη θέση στην Τσεχία, έχετε ακόμα περισσότερο πάθος για κάτι με τον Ολυμπιακό τώρα. Και το λέω αυτό γιατί οι Ελληνίδες στον Ολυμπιακό ήταν και ο κορμός της Εθνικής.

Α: Σίγουρα αυτό που είχα πει και πέρσι είναι μεγάλο κίνητρο να παίξω στην Ευρώπη με έναν ελληνικό σύλλογο, πόσω μάλλον με έναν σύλλογο με τόσο μεγάλο όνομα. Οσο έχει να κάνει με αυτό που λες για την Εθνική ομάδα, τώρα εκπροσωπούμε μία ελληνική ομάδα στο εξωτερικό, έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και θέλουμε οπωσδήποτε να τον πάμε όσο υψηλότερα αξίζει και να τον κάνουμε γνωστό στο γυναικείο μπάσκετ στην Ευρώπη και να μην υπάρχει μόνο το αντρικό τμήμα.

Ε: Ποιο είναι το σχόλιο σου για την κλήρωση του Eurocup και πως την βλέπεις εσύ…

Α: Ενας όμιλος που μπορούμε, νομίζω, να ανταπεξέλθουμε. Σίγουρα θέλει πολλή δουλειά και νομίζω ότι οι προπονητές θέλουν να χτίσουν τη φιλοσοφία της ομάδας και στην άμυνα και στην επίθεση, πιστεύω ότι μπορούμε να ην περάσουμε και να πάμε παρακάτω.

Ε: Ενα μήνυμα για τον κόσμο..

Α: Τους θέλουμε οπωσδήποτε μαζί μας φέτος. Ακόμα περισσότερο από πέρσι. Ξέρουμε ότι πραγματικά ότι θα υποστηρίξουν την ομάδα και ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά τους και να τους δείξουμε και να τους χαρίσουμε ωραίο μπάσκετ και ωραίες στιγμές.

Ε: Η ευρωπαϊκή προοπτική είναι αυτή που κράτησε την Στέλλα Καλτσίδου στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό;

Α: Σίγουρα με κράτησε το ότι είναι η ομάδα του Ολυμπιακού και ότι είναι η ευρωπαϊκή πορεία και πρόκληση είναι μία μεγάλη προοπτική για μένα και θέλω να τα καταφέρω. Και για εμένα και για την ομάδα μου…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button