Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μεγάλη πρόκληση για εμένα!» (Video)

lato2300

Ως τεράστια πρόκληση για τον ίδιο χαρακτήρισε ο Αλεξί Ρομαό την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

 

Αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να οδηγήσει τους πρωταθλητές να πετύχουν τους στόχους τους παρουσιάζεται ο Αλεξί Ρομαό.

Ο Τογκολέζος μέσος, ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα το πρωϊ της Τετάρτης

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, χαρακτήριζε πρόκληση για τον ίδιο ν’ αγωνιστεί με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής Τογκολέζος αμυντικός μέσος του Θρύλου

Πως αισθάνεσαι που είσαι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με πολλούς τίτλους. Θέλω να συνεισφέρω κι εγώ στην ομάδα».

Μετά από πολλά χρόνια στο γαλλικό πρωτάθλημα παίρνεις την απόφαση να παίξεις εκτός Γαλλίας και το κάνεις για χάρη του Ολυμπιακού. Πόσο ξεχωριστή είναι για σένα η προοπτική που σου δίνει ο Ολυμπιακός και σε έπεισε γι’ αυτή την απόφαση;

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Αλλάζω χώρα, κουλτούρα και πρωτάθλημα. Από την άλλη, το γεγονός ότι ο προπονητής και το τεχνικό τιμ με ήθελαν με έκανε να θέλω να έρθω εδώ».

Τι ονειρεύεσαι να πετύχεις;

«Όπως κάθε παίκτης, έτσι κι εγώ, είμαι εδώ για να κερδίζω τίτλους».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο μας είναι να μας στηρίζουν. Κι εγώ, όπως όλοι οι παίκτες που έρχονται εδώ, ερχόμαστε για να κερδίζουμε τίτλους. Έχουμε ανάγκη εσάς για να πετύχουμε όλους τους στόχους που θέτουμε για την ομάδα μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button