ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μεγάλη μου τιμή!»

1c64ef806ac94898dbf29f2deac61793_XL

Την έντονη συγκίνησή του για την παρθενική του εμφάνιση με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τη Χορν εξέφρασε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Την υπερηφάνεια του για την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπαικού στο πρώτο φετινό φιλικό των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στη Χορν, φανέρωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο νεαρός μέσος, που προέρχεται από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Μμε δηλώσεις του στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova εξέφρασε τη βαθιά του συγκίνηση

«Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση με την ανδρική ομάδα και είναι μεγάλη τιμή για ένα παιδί που βρίσκεται τόσα χρόνια στις ακαδημίες και είναι και συγκινητικό κάποιες φορές. Θέλω να συνεχίσω να δίνω το 100% όσο φοράω αυτή τη φανέλα» ανέφερε αρχικά ο αμυντικός των ερυθρολεύκων για να συνεχίσει:

«Όταν μέσα σε 3 μήνες βρίσκεσαι από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα και στην προετοιμασία είναι πολύ δύσκολο και θέλει πολλή δουλειά και συγκέντρωση. Θα προσπαθήσω όσο καλύτερα μπορώ και από εκεί και πέρα αποφασίζουν άλλοι. Είναι πολύ σημαντικό που ο κόουτς Σάντσεθ μας βάζει στην ομάδα και πρέπει και εμείς να αποδείξουμε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε.

 

Θα ενσωματώνονται παίκτες όσο περνά ο καιρός. Η ομάδα είναι πολύ καλά σε θέματα αντοχής και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button