ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μεγάλη μου αγάπη» με Καπογιάννη και Βλάχο! (Video)

8

Στην εκπομπή του Ερασιτέχνη «Μεγάλη μου αγάπη», η οποία μεταδίδεται ραδιοφωνικά κάθε Πέμπτη (15:00-16:00) από το Κανάλι 1 του Δήμου Πειραιά, φιλοξενήθηκαν οι Ελένη Καπογιάννη και Θοδωρής Βλάχος.

 

Το παρών στην εβδομαδιαία εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» του Καναλιού 1 του Δήμου Πειραιά φιλοξενήθηκαν την Πέμπτη η προπονητές των νταμπλούχων ομάδων μπάσκετ γυναικών κι πόλο ανδρών Ελένη Καπογιάννη και Θόδωρος Βλάχος αντίστοιχα.

Η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Θρύλου μίλησε για την κλήρωση του Eurocup και παράλληλα ανέλυσε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Επίσης, αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση των νταμπλούχων με στόχο και την ευρωπαϊκή διάκριση.

Από την άλλη, ο τεχνικός της «ερυθρόλευκης» ανδρικής ομάδας πόλο, Θοδωρής Βλάχος, ανέφερε ότι θα είναι έργο ζωής για τον Ολυμπιακό η κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου και κλειστού γυμναστηρίου δίπλα στο Γ. Καραϊσκάκης».

Ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε μια ιστορική εξαγγελία στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συνδέσμων της Θύρας 7 και έκανε για μία ακόμα φορά περήφανους όλους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Παράλληλα ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε ότι συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας πόλο ανδρών για την νέα περίοδο και πως το μόνο που απομένει πλέον είναι η η επιστροφή ενός νεαρού πολίστα που είχε παραχωρηθεί πέρυσι δανεικός.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η γενική αρχηγός του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, συμμετείχε στην εκπομπή τηλεφωνικώς από τις Βρυξέλλες, όπου εκπροσωπεί το σύλλογο στη συνάντηση των ευρωπαϊκών συλλόγων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Erasmus +, «Sports and Support».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button