Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματ, το πιο «καυτό» πιστόλι της Ευρωλίγκα!

Το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας σε δίποντα και τρίποντα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει να επιδείξει ο Βελγοαμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού.

 

Την πιο παραγωγική σεζόν της μέχρι τώρα καριέρας του στον Ολυμπιακό, διανύει ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο Βελγοαμερικανός φόργουορντ είναι πιο «καυτός» από ποτέ, δείχνοντας να βρίσκεται σε … ημιάγρια κατάσταση, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους πρωταθλητές Ελλάδας από νίκη σε νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις και αποτελεί το πιο … δυνατό «όπλο» στην φαρέτρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου!

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου στα δύσκολα, ο Λοτζέσκι έχει κληθεί να «μπει μπροστά» και με καθοριστικούς πόντους οδηγεί επιθετικά τους Πειραιώτες., αποδειξνύοντας ότι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σουτερ της Γηραιάς Ηπείρου!

Μάλιστα, τα ποσοστά του είναι αξιοζήλευτα και ειδικά στην Ευρωλίγκα αποτελεί το σήμα κατετεθέν του φετινού Ολυμπιακού, φιγουράροντας μάλιστα στην κορυφή των πιο εύστοχων παικτών!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το «βελούδινο σφυρί» είναι ο πρώτος πιο εύστοχος παίκτης της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της πιο απαιτητικής Ευρωλίγκα όλων των εποχών, τον βρίσκει να έχει ποσοστό 46% στα τρίποντα και 56% στα σουτ δύο πόντων!

Ακόμη μία τεράστια διάκριση για τον Ματ Λοτζέσκι και κατ’ επέκταση τον Ολυμπιακό, ο οποίος αποδεικνύει περίτρανα ότι διαθέτει όλο το «πακέτο» να διεκδικήσει με αξιώσεις όλους τους τίτλους σε Ελλάδα κι Ευρώπη!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button